Homestyling

Höj värdet på din bostad.

dDesign är specialiserade på att designa den information som en miljö sänder ut. Genom att styla hemmet inför visning och försäljning hjälps kunden att se bostadens möjligheter och kvalitéer.

dDesign arbetar med utforma miljöer som attraherar, inspirerar och ger intryck. Stilrena möbler och detaljer skapar bostäder som attraherar en bred målgrupp. Med betoning på funktionalitet, struktur och estetik utformas miljöer som lyfter fram din bostads bästa sidor. Genom att kombinera färg, form, texturer, ljud och doft i inredningen skapas en helhet där människans alla sinnen berörs.

Den första kontakten sker genom att ett kostnadsfritt möte bokas in. Vi tittar på de förutsättningar som finns och kommer överens om en handlingsplan. Som kund har du möjlighet att välja mellan tre olika paket för din homestyling.

Läs mer om

Konsultation

Du får idéer och förslag om hur du kan styla ditt hem. Förändringarna utför du själv!

dDesign analyserar bostadens potential och tillhandahåller skisser och en skriftlig handlingsplan som berättar hur varje rum bör möbleras och dekoreras på bästa sätt inför visning och försäljning.

Läs mer om

Befintlig inredning

dDesign analyserar bostadens potential och genomför en homestaging med befintlig inredning.

dDesign möblerar, strukturerar och dekorerar bostaden. Rekvisita såsom textilier, växter och övriga accessoarer tillhandahålls av företaget.

Läs mer om

Större åtgärder

Här kompletteras mediumpaketet med större åtgärder som t.ex att tillfälligt ta bort och magasinera möbler, hyra andra möbler, anlita hjälp för målning, tapetsering och trädgårdsarbeten mm.